Sales & Marketing

wij stellen de klant centraal

Wij werken voor de allergrootste merken ter wereld, je kunt denken aan Volvo, Mercedes en Iveco. Onze klanten zijn vaak wereldwijd actief en produceren voertuigen met duizenden medewerkers op verschillende locaties in de wereld. Binnen de afdeling Sales, zijn de account managers het commerciële aanspreekpunt voor deze klanten voor vragen of offertes voor onze deursystemen. Zij zorgen ervoor dat de wensen van de klant met onze interne organisatie worden afgestemd en dat het ontwerp- en productieproces soepel verloopt. Account managers zijn daarnaast actief aanwezig in de markt, op beurzen en bij potentiële klanten. Zij kunnen klanten optimaal adviseren over de juiste keuze voor een deursysteem voor hun voertuig.

Marketing helpt om de zichtbaarheid van Ventura als leverancier en werkgever te vergroten en om onze producten te promoten. Tevens werkt Marketing samen met de Business Development Manager om nieuwe markten aan te boren en netwerken te vergroten.

Sales & Marketing afdelingen

Accountmanagement

De Account Manager vertegenwoordigt Ventura bij de klant en onderhoudt relaties. Zij zijn nauw betrokken bij de projecten van de klant, van begin tot de eindevaluatie.

Business development

De afdeling Business development identificeert groeikansen, bouwt zakelijke relaties, en ontwikkelt strategieën om de marktpositie en winstgevendheid van een organisatie te verbeteren.

Marketing

Marketing ontwikkelt en implementeert strategieën om producten of diensten te promoten, marktonderzoek uit te voeren en klantrelaties te beheren om de verkoop en merkwaarde te vergroten.

actuele vacatures in Sales & Marketing

Op dit moment zijn er geen vacatures in deze afdeling. Je kunt wel te allen tijde een open sollicitatie doen.
Afdelingen
Afdelingen
Vakgebieden