Techniek

Techniek omvat de toepassing van kennis en vaardigheden voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van deursystemen om problemen op te lossen en innovaties te realiseren.

technologie is ons bestaansrecht

Wij lopen voorop in techniek. Niet zo gek dus dat binnen dit vakgebied de meeste afdelingen vallen. Alle afdelingen die zich richten op de technologie van onze producten, van mechanisch tot elektrotechnisch tot softwarematig, vallen onder de afdeling Technology.

Ons product bestaat uit drie hoofdonderdelen: een mechanisme voor het creëren van beweging, deurbladen met rubbers en glas en een set aan deurstangen en bevestigingsmaterialen. Drie belangrijke elementen die niet zo standaard zijn als gedacht. Onze producten worden namelijk op maat worden gemaakt voor onze klanten en elk team is betrokken bij de ontwikkeling hiervan.

opleidingsachtergronden

Zoek je een functie binnen het vakgebied Techniek dan heeft het de voorkeur om een technische opleiding gevolgd te hebben. Veelvoorkomende opleidingsachtergronden binnen dit vakgebied zijn:
Assemblage mechanisme bij Ventura Systems

functies binnen het vakgebied Techniek

taken en verantwoordelijkheden

1
Innovatie: zet creatieve ideeën om in innovatieve oplossingen. Op deze afdeling signaleren ze trends, onderzoeken ze de behoefte van de markt en realiseren ze prototypes.
2
Product Development: is gericht op het ontwerpen, ontwikkelen, testen en verbeteren van producten, processen of systemen.
3
Project Engineering: technisch verantwoordelijk voor het samenwerken met onze klanten om hun behoeften te begrijpen en deursystemen te ontwerpen die voldoen aan hun eisen.
4
Mechanical & Electrical: zij maken prototypes en toetsen of concepten te produceren zijn. Zij optimaliseren elektronische aansluitingen en ondersteunen bij productontwikkeling.
5
Process Engineering: analyseert, ontwerpt en optimaliseert productieprocessen, met als doel efficiëntieverbetering, kostenreductie en kwaliteitsverbetering.
6
Service, Training & Support: zorgt op locatie voor onderhoud en reparatie van deursystemen. Tevens verzorgen zij trainingen voor technisch personeel die onze deursystemen onderhouden.
7
Quality Control: inspecteert, evalueert en bewaakt binnenkomende goederen om te garanderen dat ze voldoen aan vastgestelde kwaliteitsnormen en specificaties.

kenmerken van afdeling Techniek

Multidisciplinaire teams

Werk samen met specialisten met verschillende achtergronden.

Complexe technologie

Alle disciplines komen samen bij ons product.

Innovatie

Wij vernieuwen en verbeteren, elke dag.

Doorgroeimogelijkheden

Vergroot je kennis en groei door binnen afdelingen.

check hier recente vacatures in dit vakgebied

, Ventura Systems
, Ventura Systems
, Ventura Systems

Wil je meer weten over werken bij Ventura? Bekijk dan al onze vakgebieden of afdelingen. Daar vind je nog meer informatie en actuele vacatures.

Afdelingen
Afdelingen
Vakgebieden

Doe een open sollicatie voor Techniek

(Vereist)
Je e-mailadres(Vereist)