Bedrijfsvoering

In de snel veranderende wereld zijn robuuste stafdiensten essentieel. Zij zorgen voor continuïteit in de bedrijfsvoering en ondersteunen processen van andere vakgebieden.

de lijm die alles samen houdt

In de snel veranderende wereld zijn robuuste stafdiensten essentieel. Onze HR en Finance teams vormen de ruggengraat van succes, van talentbeheer tot financiële strategieën. Van jaarrekening tot personeelsbeleid. Het vakgebied kent vele vormen maar hebben allemaal een soortgelijke plek in de organisatie. Zij vervullen vitale functies om de continuïteit van het bedrijf te garanderen. Zij zijn de lijm die alles samen houdt.

opleidingsachtergronden

De opleidingsachtergronden voor functies binnen HR en Finance zijn erg breed maar de meest voorkomende zijn:
Entree Ventura Systems

functies binnen het vakgebied Bedrijfsvoering

taken en verantwoordelijkheden

1
HR: verantwoordelijk voor werving & selectie, opzetten en uitvoeren van personeelsbeleid, personeelsontwikkeling en formuleren strategisch HR beleid.
2
Finance: verantwoordelijk voor de boekhouding, budgettering en cashflow beheer. Tevens verantwoordelijk voor financiële rapportage en verantwoording.
3
Facilitair Beheer: Verantwoordelijk voor het beheer van fysieke faciliteiten, inclusief gebouwonderhoud, beveiliging, en faciliteitsplanning.
4
Rapportage: afdelingen binnen het vakgebied bedrijfsvoering zorgen voor vastlegging en rapportage van informatie dat dient als input voor het managementteam van Ventura.

kenmerken van afdeling Bedrijfsvoering

Samen sterker

Afdelingsoverstijgend samenwerken is erg belangrijk.

Korte lijnen

De lijnen zijn kort binnen Ventura. Hulp is dus nooit ver weg.

Wereldwijde impact

Je komt in aanraking met diverse culturen en vestigingen in het buitenland.

Multidisciplinaire teams

Je werkt in teams van verschillende afdelingen om een gezamenlijk doel te bereiken.

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures. Wil je wel graag bij Ventura werken? Dan ontvangen wij graag jouw open sollicitatie!

Wil je meer weten over werken bij Ventura? Bekijk dan al onze vakgebieden of afdelingen. Daar vind je nog meer informatie en actuele vacatures.

Afdelingen
Afdelingen
Vakgebieden

Doe een open sollicatie voor Bedrijfsvoering

(Vereist)
Je e-mailadres(Vereist)