Technology

technologie is ons bestaansrecht

Wij lopen voorop in techniek. Niet zo gek dus dat onder dit vakgebied de meeste afdelingen vallen. De afdelingen die zich richten op de technologie van onze producten, van mechanisch tot elektrotechnisch tot softwarematig, vallen onder de afdeling Technology.

Ons product bestaat uit drie hoofdonderdelen: een mechanisme voor het creëren van beweging, deurbladen met rubbers en glas en een set aan deurstangen met bevestigingsmaterialen. Drie belangrijke elementen die niet zo standaard zijn als gedacht. Onze producten worden namelijk voor onze klanten op maat worden gemaakt. Elke afdeling is dus betrokken bij de ontwikkeling hiervan.

Technology afdelingen

Innovation

Innovation zet creatieve ideeën om in innovatieve oplossingen. Op deze afdeling signaleren ze trends, onderzoeken ze de behoefte van de markt en realiseren ze prototypes.

Product development

Product development is gericht op het ontwerpen, ontwikkelen, testen en verbeteren van producten, processen of systemen. Hun werk is essentieel voor innovatie en de vooruitgang van technologie.

Software

De software voor onze besturingsunits wordt geschreven door deze afdeling. Zij vertalen de wensen van de klant naar software zodat de deursystemen opereren zoals gewenst.

Mechanical & Electrical

Bij Mechnical maken ze prototypes en toetsen ze of concepten te produceren zijn. De collega’s van Electric optimaliseren elektronische aansluitingen en ondersteunen productontwikkeling.

Homologation

De afdeling Homologation beoordeelt en certificeert producten om te zorgen dat ze voldoen aan wettelijke normen en veiligheidsvoorschriften voor wijdere distributie of gebruik.

actuele vacatures in Technology

, Ventura Systems
Project Engineers ontwerpen deursysteem
, Ventura Systems
Assemblage mechanisme bij Ventura Systems
, Ventura Systems
Afdelingen
Afdelingen
Vakgebieden