Service & Aftersales

goede service maakt het verschil

Als onze deursystemen zijn ontvangen door de klant stopt het niet voor ons, wij gaan door met onze dienstverlening. Een Ventura deursysteem gaat net zo lang mee als het voertuig dus daarom bieden wij service, training en onderdelen aan voor onze producten. Zijn er vragen of klachten? Dan kan een klant terecht bij onze afdeling Customer Support. Dat geldt zowel voor onze directe klant de OEM (Original Equipment Manufacturer) als de indirecte klant de vervoerder.

Onze producten worden over de gehele wereld ingezet, daarom zijn onze service afdelingen actief op wereldwijd niveau. Onze service engineer reizen naar OEM’s en vervoerders om service op locatie te verlenen als het niet lukt om op afstand te ondersteunen. Daarbij krijgen ze ondersteuning van lokale service partners. Wij bieden tevens uitgebreide trainingsprogramma’s voor het inbouwen of onderhouden van onze deursystemen.

Service & Aftersales afdelingen

Service & Training

Service zorgt op locatie voor onderhoud en reparatie van deursystemen. Tevens geven zij trainingen aan technisch personeel die onze deursystemen onderhouden.

Customer support

Deze afdeling beantwoordt vragen en behandelt problemen om deze vervolgens op te lossen. Zij signaleren trends, bestellen de specifieke onderdelen en werken samen met Service.

Global parts

Hier worden de onderdelen verkocht en geleverd voor deursystemen die in gebruik zijn genomen. Tevens houden zij contact met onze service en parts partners.

actuele vacatures in Service & Aftersales

Op dit moment zijn er geen vacatures in deze afdeling. Je kunt wel te allen tijde een open sollicitatie doen.
Afdelingen
Afdelingen
Vakgebieden