Supply chain

waarom moeilijk doen als het samen kan

Onze Supply Chain beheert de end-to-end stroom van onderdelen, producten, informatie en financiën binnen onze organisatie. Het omvat planning, inkoop, productie, distributie en logistiek. Supply Chain optimaliseert processen om efficiëntie te verhogen, kosten te verlagen en klanttevredenheid te verbeteren. Het beheert voorraden, coördineert leveranciers en waarborgt een naadloze keten van productie tot levering. Onder Supply Chain vallen de twee grootste afdelingen van Ventura: Production en Logistics. Synergie is een kernwoord binnen Supply Chain, samen staan wij sterker dan alleen.

Supply chain afdelingen

Logistics

De afdeling Logistics zorgt voor de organiserende en uitvoerende taken in het magazijn, de binnenkomst van goederen, interne logistiek en de verzending van producten.

Orderteam sales

Het orderteam is de connectie tussen de klant en Supply Chain. Op deze afdeling wordt de planning gemaakt, de prijzen bepaald en de orders verwerkt.

Orderteam material planning

Material Planners kopen voorraden in voor de orders die worden geplaatst. Zij werken samen met de toeleveringsketen om productieprocessen soepel te laten verlopen.

Strategic technical buying

STB selecteert, contracteert en monitort strategische inkoop van technische onderdelen, service en diensten bij bestaande en nieuw te selecteren wereldwijde leveranciers.

Operational purchasing

Deze afdeling ondersteunt Logistics en Production met de dagelijkse zaken rondom de operationele inkoop van materialen. Indien materialen afwijken pakt Operational Purchasing de opvolging op.

Production

Production is verantwoordelijk voor het assembleren van de twee van de drie hoofdonderdelen van een deursysteem: de aandrijving en het deurblad. De productie is daarom opgedeeld in deze twee specialismen.

actuele vacatures in Supply chain

Op dit moment zijn er geen vacatures in deze afdeling. Je kunt wel te allen tijde een open sollicitatie doen.
Afdelingen
Afdelingen
Vakgebieden