Software & ICT

Software & ICT ontwikkelen, implementeren en beheren informatietechnologie-oplossingen. Ze creëren software, beheren netwerken en systemen, bevorderen digitale innovatie en ondersteunen organisaties bij efficiënt informatiemanagement.

while(!(succeed = try ()));

Een deursysteem kan niet opereren zonder aansturing door software. De aansturing kan via de boordcomputer van het voertuig lopen maar wij vertrouwen het liefst op onze eigen, in huis gebouwde, door control unit (DCU). Deze besturingsunit bevat alle slimmigheid die onze deursystemen optimaal laat functioneren en biedt de mogelijkheid om safety features te implementeren.

Vandaag de dag zijn onderdelen als cyber security en informatiebeveiliging zeer relevant. Vandaar dat dit een van onze pijlers is voor de afdeling Software maar ook voor onze ICT-afdeling. Zij creëren effectieve en efficiënte IT-voorzieningen met focus op (informatie)veiligheid.

opleidingsachtergronden

Zoek je een functie binnen het vakgebied Software & ICT dan heeft het de voorkeur om een gerelateerde opleiding gevolgd te hebben. Veelvoorkomende opleidingsachtergronden binnen dit vakgebied zijn:
Technology bij Ventura Systems

functies binnen het vakgebied Software & ICT

taken en verantwoordelijkheden

1
Plannen: Onderzoeken, analyseren en evalueren van eisen waaraan bestaande of nieuwe software toepassingen en operationele systemen moeten voldoen.
2
Ontwikkelen: Ontwerpen, uitwerken en testen van de software voor de besturingen van nieuwe deursystemen en/of deelsystemen.
3
Hardware: Het ondersteunen bij de ontwikkeling van hardware in het kader van productverbetering.
4
Software: Het ondersteunen bij de ontwikkeling van software voor nieuwe klantprojecten.
5
Testen: Het evalueren van functionaliteit, detecteren van fouten, verbeteren van kwaliteit en waarborgen dat software voldoet aan vereisten en gebruikersverwachtingen.
6
Documentatie: Documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten en informatie geven over troubleshooting.

kenmerken van afdeling Software & ICT

Hecht team

Het team werk nauw samen met elkaar en andere afdelingen.

Van A tot Z

De ontwikkeling van software wordt geheel 'in-house' gedaan.

Verantwoordelijkheid

Binnen de afdeling krijgen medewerker een grote verantwoordelijkheid binnen hun functie.

Projectmatig werken

Je werkt in teams van verschillende afdelingen om een gezamenlijk doel te bereiken.

check hier recente vacatures in dit vakgebied

, Ventura Systems

Wil je meer weten over werken bij Ventura? Bekijk dan al onze vakgebieden of afdelingen. Daar vind je nog meer informatie en actuele vacatures.

Afdelingen
Afdelingen
Vakgebieden

Doe een open sollicatie voor Software & ICT

(Vereist)
Je e-mailadres(Vereist)