Total quality management

kwaliteit is het beste bedrijfsplan

Total Quality Management (TQM) is verantwoordelijk voor het waarborgen van consistentie en verbetering van producten, diensten en processen binnen een organisatie. TQM bevordert een cultuur van continue verbetering, klantgerichtheid en efficiëntie. Binnen Ventura werken wij volgens het IATF 16949 kwaliteitssysteem voor automotive dat risicobeoordeling, procesoptimalisatie en klanttevredenheid benadrukt. Kwaliteit is belangrijk voor Ventura. Wij vinden namelijk dat het inzetten van Ventura deursystemen elk voertuig beter maakt en daarbij hoort de allerbeste kwaliteit.

Total quality management afdelingen

Process engineering

De Process engineer analyseert, ontwerpt en optimaliseert productieprocessen, met als doel efficiëntieverbetering, kostenreductie en kwaliteitsverbetering.

Quality control

Quality control inspecteert, evalueert en bewaakt binnenkomende goederen om te garanderen dat ze voldoen aan vastgestelde kwaliteitsnormen en specificaties.

Quality specialists

Een Quality specialist is verantwoordelijk voor de naleving van de vastgestelde regelgeving. Zij zorgt dat de processen die door andere afdelingen worden opgezet, voldoen aan de regelgeving.

Supply development engineering

Deze afdeling is verantwoordelijk voor leveranciersontwikkeling op het gebied van kwaliteitsprestatie en leverbetrouwbaarheid. Zij controleren dus de prestaties van leveranciers en grijpen in waar nodig.

actuele vacatures in Total quality management

Op dit moment zijn er geen vacatures in deze afdeling. Je kunt wel te allen tijde een open sollicitatie doen.
Afdelingen
Afdelingen
Vakgebieden