Terugblik: Mobility Move 24

Wij blikken terug op onze deelname aan de Mobility Move in Berlijn.

We kijken terug op een succesvolle eerste editie van Mobility Move, voorheen bekend als ElekBu. De grootste conferentie en beurs voor openbaar vervoer over de weg in Duitsland werd gehouden in Berlijn van 6 tot 7 maart. Het evenement werd bijgewoond door 1.400 professionals en had een expositieruimte met 90 exposanten en 20 elektrische voertuigen, waaronder Ventura Systems als vaste deelnemer aan de beurs.

De sfeer op de beurs was erg positief en vooruitstrevend. Het was een uitstekende gelegenheid voor ons om met de markt te praten, kennis te delen en onze nieuwste innovaties op het gebied van deursystemen te laten zien. Het was ook geweldig om zoveel emissievrije voertuigen met onze deursystemen te zien.

Mobility Move 24 Berlin

innovaties tijdens de expositie

We toonden onze laatste innovaties op de beurs: een conceptdeursysteem met de naam ‘Inward Gliding Seal’, een capacitieve gevoelige rand en een multifunctionele knop met LED-scherm. De feedback op onze innovaties was geweldig en zal als input dienen voor toekomstige ontwikkelingen.

Bij het openen van het concept Inward Gliding deursysteem worden de deurbladen volledig opgetild door de unieke kinematica van het systeem. Een eenvoudige hefinrichting zorgt voor een betrouwbare hefbeweging die ervoor zorgt dat het deurblad de helling van de vloer niet raakt. Bij het sluiten valt het deurblad terug in de onderste positie om een perfecte afdichting te maken met het portaal van binnenuit. Het resultaat van de verbeterde afdichting van binnenuit is het minimale geluidsniveau tijdens het rijden en het minimale binnendringen van water of vuil door het ontbreken van flappen vervormend afdichtrubber aan de onderkant van het deurblad.

Naast de innovaties was het volledige productassortiment te zien in onze promotietrailer. Functies zoals het LED instapcommunicatiesysteem en veiligheidsfuncties werden goed gedemonstreerd aan het publiek.

impressie Mobility Move

Meer recent nieuws