Ventura Systems Australië versterkt marktleiderschap met benoeming NPW Services en uitbreiding onderdelenafdeling

Ventura Systems Australië versterkt marktleiderschap met benoeming NPW Services

Ventura Systems Australië heeft Nigel Wilson van NPW Services aangesteld als haar in-house service- en supportpartner voor Australië en Nieuw-Zeeland, waardoor haar marktaanwezigheid en klanttevredenheid verder worden uitgebreid. Wolter Meijerhof, General Manager bij Ventura legt uit: We werken al jaren samen met Nigel en zijn team en het was tijd om onze relatie verder te versterken. Nigel wordt de belangrijkste contactpersoon voor OEM’s en operators binnen Ventura voor service, training en installatie van onze deursystemen. We zijn erg blij dat we onze service- en supportmogelijkheden op permanente basis kunnen versterken met Nigels kennis en ervaring.’

Nigel is goed bekend in de markt. Hij begon zijn bedrijf in 2013 met het certificeren en repareren van alle soorten deursystemen voor alle busvervoerders in NSW. In de afgelopen 10 jaar is zijn bedrijf uitgegroeid tot een professionele organisatie met 3 werknemers die een breed scala aan diensten leveren aan het groeiende klantenbestand. Door de jaren heen hebben Nigel en zijn collega’s veel kennis en ervaring opgedaan met onze deursystemen in Australië en Nieuw-Zeeland.

Daarnaast is Ventura Systems Australië verheugd om de uitbreiding van de onderdelenafdeling aan te kondigen met Josh Meijerhof als nieuwe coördinator onderdelen en logistiek. Hij zal verantwoordelijk zijn voor het stroomlijnen van de levering van onderdelen aan OEM’s en operators in de regio. Dit strategische initiatief onderstreept ons niet-aflatende streven naar operationele uitmuntendheid in onderdelenlevering.

De aanstelling van NPW Services en de versterking van de afdeling Onderdelen toont de toewijding van Ventura Systems aan klantenondersteuning en kwaliteitsservice in heel Australië en Nieuw-Zeeland. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de komende BIC National Bus & Coach Show in september, waar beide partijen aanwezig zullen zijn om persoonlijk met u in gesprek te gaan en onze nieuwste innovaties en oplossingen te presenteren.

Ventura Systems Australia fortifies market leadership with NPW Services appointment and parts department expansion
Van links naar rechts: Wolter Meijerhof (General Manager Ventura Systems Australia) en Nigel Wilson (Owner NPW Services).

Meer recent nieuws