Project engineering

Als project engineer ben je technisch verantwoordelijk voor het samenwerken met onze klanten om hun behoeften te begrijpen en deursystemen te ontwerpen die voldoen aan hun specifieke eisen.

Ontwerpen, technisch vaardig en nauw contact met de klant

Als project engineer ben je technisch verantwoordelijk voor het samenwerken met onze klanten om hun behoeften te begrijpen en deursystemen te ontwerpen die voldoen aan hun specifieke eisen.

Jij hebt nauw contact met de klant en dat maakt jou een belangrijke spil in het proces van idee tot realisatie van een deursysteem in een bus, autonoom voertuig of andere voertuigen. Wat jij ontwerpt vanuit Bolsward is straks de toegang tot openbaar vervoer voor miljoenen mensen ter wereld.

het werkproces in het kort

In je werk heb je ongeveer 20% klantcontact en ben je 80% van de tijd bezig met ontwerpen.

1

Samenwerking

In samenwerking met sales inventariseer je de (technische) wensen van de klant en ontvang je de specificaties voor het portaal dat gevuld moet worden.

2

Ontwerpen

Vervolgens ga je zelfstandig aan de slag om het deursysteem te ontwerpen, rekening houdende met kwaliteit, efficiëntie en toepasbaarheid.

3

3D model

Tussentijds stem je met je collega’s en de klant diverse zaken af om tot een eindproduct te komen: een CAD 3D-model.

4

In productie

Na akkoord van de klant gaat jouw model in productie en zal de klant het deursysteem ontvangen en voor het eerst inbouwen.

5

Eerste preview

Jij bent aanwezig bij de (internationale) klant om toe te zien op de eerste inbouw: is er een exacte match tussen je design en het voertuig? Of zijn er nog aanpassingen noodzakelijk?

6

Serieproductie

Nadat je samen met de klant de eerste ‘sign off’ heb verricht, zal de serieproductie starten en zullen de voertuigen worden geleverd over de hele wereld.

kortom de functie houdt in:

Deze functie vereist een sterke technische achtergrond en een klantgerichte aanpak. Je zult nauw samenwerken met andere teams, waaronder sales, engineering en supply chain, om een succesvolle uitvoering van projecten en klanttevredenheid te waarborgen. Als project engineer heb jij dus een gevarieerde maar uitdagende baan!

jij gaat aan de slag met onze deursystemen

jij gaat werken voor de volgende merken

kernmerken van de afdeling

Een professioneel team

Je komt in een gezellig team met jonge collega's

Korte lijnen

Je collega's helpen je graag met hun kennis.

Verantwoordelijkheid

Je krijgt de verantwoordelijkheid, en de tools, om je doelen te behalen.

Sfeer en gezelligheid

Plezier is belangrijk. Dus daar is voldoende aandacht voor.

taken en verantwoordelijkheden

1
Zelfstandig uitwerken van technische en functionele busdeurspecificaties tot een volledig pakket documenten, bestaande uit o.a. CAD modellen, productietekeningen, samenstellingstekeningen, stuklijsten en montage handleidingen.
2
Je houdt rekening met geldende voorschriften, procedures, kwaliteitsnormen, milieu- en veiligheidsvoorschriften en kwaliteits-aspecten.
3
Je neemt als uitgangspunt het bestaande standaard productenpakket dat optimaal benut wordt.
4
Je werkt samen met verschillende afdeling zoals sales, product development en engineering.
5
Je verricht sign-offs bij (internationale) klanten van het door jouw ontworpen door systeem.
6
Je geeft verbetervoorstellen aan product development op basis van je kennis en ervaring.

check hier recente vacatures van deze afdeling

, Ventura Systems

Wil je meer weten over werken bij Ventura? Bekijk dan al onze vakgebieden of afdelingen. Daar vind je nog meer informatie en actuele vacatures.

Afdelingen
Afdelingen
Vakgebieden

Doe een open sollicatie voor Project engineering

(Vereist)
Je e-mailadres(Vereist)