Team Leader R&D

Ventura Systems
- afdeling Technology
– Team Leader R&D

Stap jij bij ons in voor de vacature Team Leader R&D?

Jij bent een R&D-professional met een hart voor techniek, innovatie en mensen en met een scherp inzicht in een constante groei van je team en Ventura Systems. Je zoekt een uitdagende rol waarin je jouw expertise kunt inzetten om een positieve impact te maken binnen het R&D team en de Ventura Systems. Jij bent de schakel in de ontwikkeling en de realisatie van producten. Daarin treed je daadkrachtig op en zorg je ervoor dat alle producten voldoen aan de juiste kwaliteitseisen.

Wil jij onderdeel uitmaken van ons dynamische Technology-team? Stap dan bij ons in!

Team Leader R&D

Wat ga je doen?

Als Team Leader R&D ben jij binnen onze afdeling Technology verantwoordelijk voor het coördineren van mechanisch technische ontwikkelingen en het aansturen en begeleiden van projecten waarbij je verschillende disciplines bij elkaar brengt.

Je hebt veel contact met Technology Manager, Product Manager, Innovation Manager en diverse andere afdelingen. Vanuit de markt ontstaan ideeën voor nieuwe producten en toepassingen. Dat kan gaan om nieuwe producten of het optimaliseren van bestaande producten. Onder leiding van jou wordt door de engineers het mechanische gedeelte, volgens vastgestelde processen en in samenwerking met partners en toeleveranciers gerealiseerd. Jij bewaakt als Team Leader R&D de aan jou toegewezen projecten en bewaakt proactief de voortgang en kwaliteit hiervan en stuurt hierbij op validatie en documentatie van de deliverables.

Je beschikt over brede technische mechanische kennis en innovatief vermogen. Vanuit je functie bezoek je een aantal keer per jaar klanten, leveranciers en/of onze buitenlandse vestigingen. Daarnaast verwachten we van je een actieve rol binnen het Innovatie Cluster Drachten waar we bij aangesloten zijn.

Kortom, een zeer veelzijdige rol.

Wie ben jij?

Om deze rol met succes te vervullen, zijn uitstekende communicatieve vaardigheden op verschillende organisatieniveaus van essentieel belang. We waarderen daarnaast moed en natuurlijke overtuigingskracht. Flexibiliteit en het vermogen om je snel aan te kunnen passen zijn ook belangrijk. Bovendien ben je in staat om zelfstandig en in teamverband nauwgezet en gestructureerd te werken.

 

Functie eisen

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een gelijkwaardig rol binnen productontwikkeling
 • Je hebt een afgeronde mechanische Hbo-opleiding
 • Je hebt ervaring met het leiden van projecten
 • Je hebt ervaring met het definiëren, uitdragen en bewaken van kwaliteitsnormen
 • Een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Jij krijgt:

 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband (Cao Metalektro)
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken
 • Een internationale organisatie met constant oog voor innovatie die volop in ontwikkeling is en waar je met ons mee mag bouwen en groeien
 • Samenwerking in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert
 • Een kleine grote organisatie: klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen en de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen. Groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.
Voor deze vacature heb je contact met Daniëlle

Is je interesse gewekt en
voldoe je aan het profiel?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie! Je sollicitatie kun je insturen door op onderstaande knop te klikken. Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature, dan kun je deze e-mailen naar hr@venturasystems.com. Wij zorgen ervoor dat er contact met je opgenomen wordt.

Solliciteer voor Team Leader R&D

1Gegevens
2Bestanden
3Motivatie
(Vereist)
Je e-mailadres(Vereist)